Air-Relax Compressie Massage

Compressie boots verbeteren de bloedcirculatie, helpen bij het verwijderen van afvalstoffen na een training of wedstrijd en verminderen ontstekingen of zwellingen.

Deze compressie technologie geeft sporters een groot voordeel! Herstel is net zo belangrijk als training en voeding en moet een integraal onderdeel zijn van het dagelijkse programma van elke atleet. Het compressiesysteem is ontworpen om atleten te helpen sneller te herstellen en beter te presteren. Er zijn tal van onderzoeken die de verbeteringen in sport prestaties bevestigen door middel van dynamische compressie.

HOE HET WERKT

Afvalstoffen kunnen zich opbouwen in spierweefsel na een inspanning, dit zorgt voor pijn en vermoeidheid. Het lichaam elimineert deze producten op natuurlijke wijze via de normale bloedsomloop en het lymfesysteem, maar dit proces kan enige tijd duren.

Ons compressiesysteem verbetert de regionale bloedstroom in het doelgebied en bootst op een effectieve manier de natuurlijke methode van het lichaam na om de afvalstoffen te verwijderen, waardoor de hersteltijd wordt verkort.

Air Relax kent zowel sequentiële als intermitterende compressie, met 4 selecteerbare drukniveaus en 3 verschillende functies om uit te kiezen.