Het percussiemassagepistool is ontworpen om zelf  myofaciale (spierweefsel) therapie te kunnen geven. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek is dit apparaat alles wat je nodig hebt voor snel herstel, het verminderen van vermoeidheid en het behandelen van een pijnklachten. Percussietherapie is ideaal voor iedereen die fysiek actief is, werkt met atleten of lijdt aan stijve en pijnlijke spieren. Het draagbare Booster-percussietherapiepistool is zo ontworpen dat iedereen zijn spierweefsel kan behandelen en pijn, en spanning kan verlichten en daardoor eenvoudig goed kan herstellen, waar en wanneer dan ook. De Booster Pro2 helpt u fit en gezond te blijven.

Niet alleen de prijs van de Booster Pro2 is zeer gunstig (€ 339 inclusief bezorging), het biedt ook een krachtigere en stillere massage.

 

Andere voordelen zijn:

 • Draagtas om de Booster Pro2 overal mee naar toe te nemen
 • Krachtige hoge koppel, borstelloze motor met ultrastille ruisonderdrukkingstechnologie. 
 • 9 snelheden variërend van 1800 tot 3400 percussies per minuut.
 • Tot 3,5 uur gebruik per oplaadbeurt. 
 • Ergonomisch en goed uitgebalanceerd ontwerp voor een soepele massage.
 • 5 bevestigingskoppen voor gevarieerde druk en focus.

Percussietherapie, ook bekend als neuromusculaire vibratietherapie, maakt gebruik van snelle drukpulsen in een geconcentreerd gebied om het myofasciale weefsel te behandelen dat de bloedstroom naar verschillende kritieke gebieden verbetert, waardoor pijnverlichting mogelijk wordt en vervolgens de functie en het bewegingsbereik worden verbeterd. De percussie van het massagepistool zorgt ook voor een zachte rek, wat op zijn beurt de flexibiliteit, prestaties en fysieke respons verbetert.

Neuromusculaire vibratietherapie verschilt van traditionele massage door het omliggende gebied van een pijnlijke spier ongevoelig te maken door percussie. Het verzachten van het spierweefsel maakt de behandeling van de specifieke spierpijn mogelijk met minder merkbare pijn en ongemak, waardoor het verlichting biedt. Bovendien kan het traditionele masseren met menselijke handen niet in die moeilijk te bereiken gebieden van het myofasciale weefsel kunnen doordringen, waardoor het kernprobleem niet wordt aangepakt.

Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van percussietherapie, zoals:

– Verbetert je bewegingsbereik
– Verkort hersteltijd en versnelt opwarmtijd
– Verwijderd melkzuur in de spieren en vermindert vermoeidheid
– Lost littekenweefsel op en behandelt verwondingen en pijn
– Verhoogt de bloedcirculatie en de zuurstofverdeling
– Verminderd stijfheid en pijnklachten

Naast de algemene voordelen van een verbeterd bewegingsbereik, vermindering van vermoeidheid, verlichting van pijn en stijfheid en verbetering van de bloed- en zuurstofcirculatie, zijn er nog een aantal nuttige voordelen:

 • Bespaar tijd – slechts 5 minuten met de BOOSTER PRO2 staat gelijk aan 30 minuten  professionele massage.
 • Herstel sneller – krachtige massage van spierblessures kan de hersteltijden versnellen zonder extra kosten.
 • Train meer en meer – masseren na een sessie vermindert melkzuur en herstelt . spierbeschadiging sneller, wat zorgt voor minder pijn en betere trainingsresultaten.
 • Masseer overal – de BOOSTER PRO2 is draadloos, lichtgewicht en wordt geleverd met een handige draagtas, zodat u deze altijd en overal kunt gebruiken.

Wij adviseren  tussen de 10-20 minuten per sessie om de dag of na zware trainingssessies. Luister altijd naar je lichaam of advies van coaches of medische professionals.d wissel

 • Schakel het apparaat IN door de aan / uit-schakelaar aan de onderzijde van het apparaat naar de stand AAN te draaien. 
 • Schakel het apparaat UIT door de aan / uit-schakelaar in de UIT-stand te zetten.
 • Met de stroom ingeschakeld, drukt u eenmaal op de “+” knop voor percussie niveau 1, twee keer om apparaat naar percussie niveau 2 en drie keer voor percussie niveau drie, enzovoort.
 • Als u op de knop “-” drukt, wordt het percussieniveau lager. De blauwe LED-lampjes geven het bijbehorende vermogen aan.
 • Masseer het gewenste lichaamsdeel op de gewenste snelheid, oefen zo nodig druk uit.
 • Om een massagekop te wisselen, moet u ervoor zorgen dat het apparaat UIT staat en de massagekop volledig inbrengt door hem in de slagpen te drukken. Om de massagekop te verwijderen, trekt u het opzetstuk voorzichtig uit totdat het uit het massagepistool is gekomen.

Opmerking: Gebruik het pistool niet langer dan 30 minuten achter elkaar, schakel het gedurende 5 minuten uit voordat u doorgaat met het gebruik van het massagepistool.

Zorg er bij het eerste gebruik voor dat de batterij volledig is opgeladen.

Om op te laden, sluit u het DC-uiteinde van de laadkabel aan op de onderkant van het apparaat en topt u de stekker in het stopcontact.

De stroomindicator licht op en begint te knipperen. Het opladen is voltooid wanneer de vier indicatielampjes niet meer knipperen.

Voor de behandeling van pijn of blessure adviseren wij de volgende stappen:

Zoek het triggerpunt van pijn.
Zet het massagepistool niet rechtstreeks op deze pijn of de geblesseerde plek. Begin op 20 cm afstand van dit punt en beweeg langzaam en voorzichtig naar het triggerpunt en pauzeer 15-20 seconden op het triggerpunt. Terwijl u dit doet, selecteert u de juiste mate van druk op de bewuste plek.

Herhaal stap 2 totdat uw spiergroepen zich beter voelen. Verwissel naar een kegelvormig hulpstuk als u denkt dat de massage het diepe weefsel niet kan bereiken.

Opmerking: doseer de behandeling op één algemeen gebied, luister altijd naar uw lichaam of advies van coaching of medische professionals.

neuromusculaire vibratietherapie of percussietherapie verschilt van traditionele massage door met percussie het omliggende gebied van een pijnlijke spier te behandelen. Het verzachten van het spierweefsel maakt de behandeling van de specifieke spierpijn mogelijk met minder merkbare pijn en ongemak, waardoor het verlichting biedt. Bovendien kan met traditionele massage niet tot de moeilijk bereikbare gebieden van het myofasciale weefsel worden doorgedrongen, waardoor het kernprobleem niet wordt aangepakt.

Soms kan een behandeling met handen te pijnlijk zijn en dus wordt het gebied niet behandeld. Met percussietherapie ervaar je deze pijn niet, waardoor de behandeling van diepweefselspieren mogelijk wordt en de bloedsomloop en de zuurstofverdeling worden verbeterd. Dit vermindert post-workout spierpijn en krampen, waardoor het vermogen van het lichaam om te herstellen, wordt versneld.

Én je kan de BOOSTER PRO2 altijd en overal gebruiken. Samenvattend, er zijn een groot aantal voordelen verbonden aan percussietherapie:

 • Verbetert je bewegingsbereik
 • Verkorting van de hersteltijd en versnelt opwarmtijd
 • Verwijderd melkzuur uit de spieren en vermindert vermoeidheid
 • Lost littekenweefsel op en behandelt verwondingen en pijn
 • Verhoogt de bloedcirculatie en de zuurstofverdeling
 • Verminderd stijfheid en pijn