Booster Pro 2 – Percussie Therapie

Percussietherapie, ook bekend als neuromusculaire vibratietherapie, maakt gebruik van een zeer snelle pulserende beweging in een geconcentreerd gebied om het myofasciale weefsel te behandelen, waardoor de bloedstroom naar verschillende kritieke gebieden wordt verbeterd, waardoor de pijn verlicht en de functie en het bewegingsbereik worden verbeterd. De percussie van het massagepistool zorgt ook voor een zachte rek, wat op zijn beurt de flexibiliteit, prestaties en fysieke respons verbetert.

Neuromusculaire vibratietherapie verschilt van traditionele massage door het omliggende gebied van een pijnlijke spier ongevoelig te maken door percussie. Het verzachten van het spierweefsel maakt de behandeling van de specifieke spierpijn mogelijk met minder merkbare pijn en ongemak, waardoor het verlichting biedt. Bovendien kan het traditionele masseren met menselijke handen niet in die moeilijk te bereiken gebieden van het myofasciale weefsel kunnen doordringen, waardoor het kernprobleem niet wordt aangepakt.

Omdat percussietherapie wordt gebruikt om agressief te werken en de spieren van de diepe weefsels te behandelen, helpt het om de bloedcirculatie en de zuurstofverdeling naar verschillende delen van uw lichaam te verbeteren, vooral op het lokale actuele gebied. Dit vermindert post-workout spierpijn en krampen, waardoor het vermogen van het lichaam om te herstellen en te herstellen, wordt versneld. Niet alleen is percussietherapie geweldig als een herstelbehandeling na de workout, het wordt ook gebruikt door atleten van wereldklasse als opwarmmechanisme.

Recente studies hebben aangetoond dat percussietherapie helpt om spiervezels tot 30x effectiever te behandelen in vergelijking met reguliere massages. Percussietherapie helpt om een doelspiergroep in balans te brengen en de spieren in dat gebied in balans te brengen, terwijl de strakheid wordt verlicht en fysieke belasting van de botten en gewrichten wordt verminderd. Het apparaat voor neuromusculaire percussietherapie helpt de spierpijn en -stijfheid te verminderen, verbetert het bewegingsbereik en bevordert de bloedsomloop.